Reparatii instalatii sanitareAveti nevoie de ajutor specializat in instalatii sanitare? Va doriti un profesionist in reparatii tevi, schimbari tevi, schimbat robineti sau schimbat baterii? Firma nostra vine in ajutorul dumneavostra cu o echipa de instalatori profesionisti.

Contactati-ne prin numerele de telefon, pe e-mail sau direct prin Formularul de Contact de pe site si cei mai buni specialisti in domeniu va vor oferi cele mai bune servicii pentru tot ceea ce inseamna instalatii sanitare precum: montaj obiecte sanitare si echipamente sanitare, reparatii sau schimbari tevi etc.


Aveti nevoie de ajutor specializat in reparatii instalatii sanitare? Firma nostra este solutia dumneavoastra pentru ca noi stim ca reparatiile instalatiilor sanitare trebuie:

 • Sa fie facute de cei mai buni profesionisti;
 • Sa fie realizate in cel mai scurt timp posibil;
 • Sa aiba cele mai mici preturi de pe piata.

Societatea nostra va vine in ajutor cu o echipa experimentata in tot ceea ce inseamna reparatii instalatii sanitare in timp rapid. Pentru ca suntem de peste 4 ani pe piata romaneasca, noi stim cat de mult conteaza o interventie prompta in cazul reparatiilor instalatiilor sanitare de orice fel! Apelati cu incredere la serviciile noastre de reparatii instalatii sanitare pentru orice problema si veti lucra cu cei mai buni instalatori din domeniu.

SusReparatii instalatii electriceFirma noastra vine cu o solutie pentru cei care cauta electrician – o solutie de reparatii instalatii electrice eficienta, rapida si care va ofera garantia unei reparatii electrice prestate de un electrician autorizat.

Contactati-ne prin numerele de telefon, pe e-mail sau direct prin Formularul de Contact de pe site si cei mai buni specialisti in domeniu va vor oferi cele mai bune servicii pentru tot ceea ce inseamna instalatii electrice precum: nlocuire tablouri electrice, prize, circuite, intrerupatoare si comutatoare defecte arse sau care electrocuteaza (curenteaza) etc.


Interventii rapide in regim de urgenta pentru orice fel de problema de natura electrica din locuinta sau birou:

 • Executare si proiectare de instalatii electrice interioare cat si exterioare pentru constructii civile si industriale
 • Consultanta si proiectare solutii pentru alimentare cu energie electrica

 • SusReparatii si instalatii aer conditionatFirma noastra pune la dispozitie servicii profesionale realizate de specialisti calificati in domeniul aparatelor de aer conditionat. Cand vine vorba de servicii, va punem la dispozitie montaj aer conditionat, service aer conditionat, revizie aer conditionat, mentenanta aer conditionat etc.
Clientul nostru isi doreste un serviciu de calitate. Noi ne dorim satisfactia clientilor nostri asa ca va stam la dispozitie pentru mai multe detalii despre serviciile privind aparatele de aer conditionat si tot ceea ce inseamna instalare aer conditionat, reparatii aer conditionat, mentenata aer conditionat s.a!
Apeleaza-ne la telefon, prin e-mail sau direct pe Formularul de Contact, disponibil pe site si noi te vom consilia pentru a lua decizia potrivita nevoilor tale.


Interventii rapide in regim de urgenta pentru orice fel de problema la instalatia de aer conditionat din locuinta sau birou:

 • Instalare aer conditionat
 • Reparatii aer conditionat
 • Revizii aer conditionat
 • Mutare instalatii
 • Curatare si egienizare filtre

 • SusReparatie si intretinere instalatii frigorifice si frigidereStim cat de important este sa puteti apela la cineva de incredere. Aveti nevoie de reparatii pentru combine frigorifice, de intretinere si montaj camere frigorifice, de service pentru lazi frigorifice sau reparatii frigidere?.

Contactati-ne daca aveti nevoie de un specialist in service frigidere, service combine frigorifice, reparatii lazi frigorifice sau etc. O echipa de profesioniti in aparate si instalatii frigorifice se va deplasa chiar la dumneavostra acasa, pentru a va remedia problema in cel mai scurt timp posibil.

Apeleaza-ne la telefon, prin e-mail sau direct pe Formularul de Contact, disponibil pe site si noi te vom consilia pentru a lua decizia potrivita nevoilor tale.


SusReparatii masini de spalatNu va mai functioneaza masina de spalat? Apelati cu incredere la serviciile noastre si problema va fi remediata in cel mai scurt timp posibil.

Contactati-ne prin numerele de telefon, pe e-mail sau direct prin Formularul de Contact de pe site si cei mai buni specialisti in domeniu va vor oferi cele mai bune servicii pentru tot ceea ce inseamna reparatii de masini de spalat.


Oferim:

 • Reparatii la orice model de masina de spalat automata la domiciliu(interventii atat mecanice cat si electronice;
 • Realizare reparatii in cel mai scurt timp posibil;
 • Lucrari de intretinere si prelungirea duratei de functionare a masinii de spalat.

Societatea nostra va vine in ajutor cu o echipa experimentata in tot ceea ce inseamna reparatii de masini de spalat in timp rapid. Pentru ca suntem de peste 4 ani pe piata romaneasca, noi stim cat de mult conteaza o interventie prompta in cazul reparatiilor de masini de spalat de orice tip! Apelati cu incredere la serviciile noastre de reparatii de masini de spalat pentru orice problema si veti lucra cu cei mai buni tehnicieni din domeniu.

Sus

Despre noi

Firma noastra ofera servicii de cea mai inalta calitate la cele mai convenabile preturi. Suntem pe piata de 4 ani si intelegem perfect care sunt nevoile clientilor nostri.

Nu ezitati sa ne contactati pentru servicii precum: montaj, instalare, service, reparatii, revizie, mentenanta pentru aer conditionat, aparate si instalatii frigorifice, instalatii termice , sanitare – civile si industriale. Aveti nevoie de ajutorul unui expert? Echipa noastra va sta la dispozitie cu personal specializat, servicii profesionale, experienta si promtitudine!
mai mult